Snelkoppelingen (hotkeys) [NB]

De backoffice ondersteund het gebruik van snelkoppelingen (hotkeys) om razendsnel te kunnen wisselen tussen bepaalde onderdelen van het systeem. Een overzicht van deze snelkoppelingen krijg je in beeld zodra je Shift + ? op je toetsenbord drukt, wanneer je op een willekeurige pagina van de backoffice bent.

Als ezelsbruggetje kun je onthouden dat deze snelkoppelingen altijd beginnen met de 'g' van Go gevolgd door de eerste letter van de pagina waar je heen wilt (in het engels). Dus bijvoorbeeld snel naar de instellingen pagina is G + S (Go Settings)