Hoe kan ik een probleem melden?

Krijgt u een foutmelding ergens op uw shop? Neem dan gerust contact met ons op. Zorg dan dat u de volgende informatie bij de hand heeft:

• Wat is de URL (het internetadres) van de pagina waar het probleem zich voordoet?
  • Welke internet browser is gebruikt in welk besturingssysteem op wat voor apparaat? Vergeet hierbij niet om de versie van de internet browser en besturingssysteem te noteren.
  • Indien mogelijk een screenshot van het probleem.
  • Welke stappen moeten we volgen om het ook probleem te zien?
  • Eventueel het IP-adres vanaf waar er gewerkt wordt.

Problemen in het orderproces/bestelproces

Informatie (van de klant) die van belang is om bij de hand te hebben bij het melden van een probleem met het orderproces:

• Welke foutmelding wordt er getoond (eventueel met een screenshot van het volledige scherm.
  • Welke stappen zijn er precies uitgevoerd voordat het probleem zich voordeed?
  • Welke internet browser is gebruikt in welk besturingssysteem op wat voor apparaat? Vergeet hierbij niet om de versie van de internet browser en besturingssysteem te noteren.
  • Welk(e) artikel(en) werd(en) er besteld en eventueel, om welke ordernummer gaat het.
  • Welke betaalmethode is er gekozen?
  • Welke verzendlocatie is er gekozen?
  • Het IP-adres vanaf waar er besteld is.
  • Wordt er gebruik gemaakt van een AdBlocker?