Over verkopen aan bedrijven (B2B)

Lightspeed eCom heeft veel functies die je helpen bij het verkopen aan andere bedrijven, ook wel "business to business" of B2B genoemd. De B2B-module is alleen beschikbaar als je een Professional abonnement hebt. Klik hier voor meer informatie over de abonnementen.

Deze sectie bevat:

Je kunt in het volgende artikel meer informatie vinden over het openen van een B2B-shop, nuttige tips, de whitepaper lezen en het kiezen van het juiste B2B-thema: https://www.lightspeedhq.nl/blog/een-b2b-webshop-starten/.