Een nieuwe eCom (C-Series)-winkel aanmaken

Om wat te experimenteren met de instellingen, kun je een proefwinkel aanmaken in je eCom-account. Deze fungeert als een tijdelijke testshop en verloopt na twee weken. Wijzigingen die je aanbrengt bij een proefwinkel worden niet overgedragen naar je live eCom-webwinkel en de proefwinkel kan niet worden gekoppeld aan de voorraad van je Retail-account. Bepaalde functies in een proefwinkel kunnen verschillen van die in je live eCom-winkel.

Een eCom (C-Series)-winkel aanmaken

Om een nieuwe winkel in eCom (C-Series) aan te maken:

1. Log in bij je eCom-winkel met je inloggegevens.
  2. Klik op de naam van je winkel in de navigatie aan de linkerkant.
  3. Klik op Nieuwe winkel toevoegen
    Pagina met lijst met winkels. De knop "Nieuwe winkel toevoegen" is gemarkeerd.
  4. Kies een naam voor je winkel en selecteer je sector in het vervolgkeuzemenu.
  5. Klik op Opslaan.

Als je eenmaal een proefwinkel hebt aangemaakt, zie je het welkomdashboard voor de nieuwe winkel. Hier kun je experimenteren met instellingen en thema's. Wijzigingen die je aanbrengt bij een proefwinkel zijn niet van invloed op je live eCom-webwinkel.

Je kunt tussen winkels wisselen door op de naam van de winkel te klikken in de navigatie aan de linkerkant en vervolgens naast de naam van de winkel op Switchen naar winkel te klikken.
Pagina met lijst met winkels waarop de knop "Switchen naar winkel" is gemarkeerd.

Proefwinkels verlopen twee weken nadat ze zijn aangemaakt. Om een proefwinkel te upgraden naar een betaald abonnement ga je naar Instellingen>Abonnement. Op deze pagina vind je de details en prijzen voor alle drie de abonnementen.

• Essential: dit abonnement is ideaal voor eigenaren die slechts een gebruikersaccount en maar een taal voor de winkel nodig hebben en minder producten hebben.
  • Advanced (aanbevolen): dit abonnement is ideaal voor eigenaren die tot drie gebruikersaccounts en talen voor de winkel nodig hebben en meer producten hebben. Dit abonnement omvat ook aanvullende functies zoals blogs en filters.
  • Professional: dit abonnement is ideaal voor eigenaren die een onbeperkt aantal gebruikersaccounts en tot zeven talen voor de winkel nodig hebben en een uitgebreide voorraad hebben. Dit abonnement omvat ook robuustere functies, zoals B2B-verkopen en kortingsregels.

Via de links op deze pagina kun je ook direct contact opnemen met Sales voor verdere vragen.
Your subscription page showing the different plans available.

Wat is eCom (E-Series)?

Lightspeed eCom (E-Series) is ons belangrijkste platform dat een betere functionaliteit en nieuwe tools aanbiedt om je te helpen bij het opschalen van je online bedrijf. Raadpleeg onze pagina Veelgestelde vragen voor meer informatie over eCom (E-Series).