Merken toevoegen

De producten in uw webwinkel kunnen op merk gefilterd worden. Deze functionaliteit zit standaard in elk thema.

1. U dient merken eerst aan te maken via WINKEL > Products > Brands in het linker menu van de backoffice.
  2. Voeg een merk toe door te klikken op Merk toevoegen in de navigatie rechts bovenaan het scherm.
  3. U belandt op een pagina waarin u een Titel (de naam van het betreffende merk) en een omschrijving (Inhoud) kunt invullen.
  4. Daarnaast kunt u aangeven of het met zichtbaar moet worden in uw webwinkel (Opnemen in catalogus).
  5. Klik op Opslaan rechts bovenin het scherm om het merk aan te maken.

U belandt nu op de bewerkingspagina van het zojuist toegevoegde merk. Klik op de blauwe knop met Bladeren om een afbeelding toe te voegen of te wijzigen.

U kunt alleen afbeeldingen toevoegen met een .jpg-, .jpeg-, .gif- (niet bewegend) of .png-extensie

Een merk aan een product toevoegen

Als u het merk heeft aangemaakt, kunt u deze aan een product toevoegen.

1. Ga in het linkermenu van uw backoffice naar WINKEL > Producten. Open het product waaraan u het merk wilt toevoegen.
  2. Onder Productinhoud staat het Merk drop-downmenu. Klik op het drop-downmenu en kies in het uitklapmenu het juiste merk.
  3. Sla het geheel op door rechts bovenin in uw scherm op Opslaan te klikken. Het merk is nu toegevoegd aan uw product.

Merken in de main navigatie

Merken worden bij de meeste thema's automatisch in de hoofdnavigatie geplaatst. Dit kunt u uitschakelen door de volgende stappen uit te voeren:

1. Ga dan naar WEBSITE > Design in het linkermenu van de backoffice en klik vervolgens op Thema editor.
  2. Schakel deze optie uit door de switch naast Verberg merken te activeren (deze naam kan afwijken per thema).