Documenten toevoegen aan een product

U heeft twee mogelijkheden om een pdf in een informatieveld te plaatsen.

1. Het PDF-bestand staat op uw harde schijf of uw computer en u dient deze te uploaden in de backoffice.
  2. U heeft het elders geüpload en heeft de URL van het bestand.
Let op, documenten kunnen alleen als download - met andere woorden, in de vorm van een URL - worden aangeboden in de productbeschrijving.

1. PDF-bestand uploaden

1. Ga naar Tools > Bestanden in het linker menu van uw backoffice.
  2. Klik rechts bovenin het scherm op Upload bestanden.
  3. Er wordt een pop-upvenster geopend waarin u het bestand op uw computer kunt selecteren. Voeg het bestand toe aan de backoffice. Document_1.png

2. PDF-bestanden toevoegen aan een product

1. Ga naar Producten en klik het product aan waar het PDF-product aan toegevoegd moet worden.
    2. In het veld Content kunt u het PDF-bestand toevoegen.
    3. Schrijf in het veld een tekst als Download hier het PDF-bestand.
    4. Selecteer vervolgens deze tekst.

5. U ziet vervolgens een kettingicoon in het menu boven het tekstveld. Klik erop waarna het pop-upvenster Insert/Edit Link wordt geopend.

6. Klik op het icoon naast het veld. Heeft u het bestand extern geüpload, dan kunt u bij Link URL de url van het bestand toevoegen.

7. Kies in het pop-upvenster het document dat u wilt toevoegen door naast het document op de Kies bestand te klikken.

8. Voer bij Titel de naam van het PDF-bestand in.
    9. Selecteer Link in een nieuw venster openen in het Doel drop-downmenu.

10. Klik rechts onderaan op Ok in het pop-upscherm.
    11. Het PDF-bestand kan gedownload worden door te klikken op Download hier het PDF-bestand.