Gebruikers binnen uw backoffice [NB]

Onder SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Gebruikers kunt u naast uzelf extra gebruikers aanmaken die toegang hebben tot de backoffice. Gebruik deze functie voor de medewerkers die u helpen bij het beheer van uw webwinkel. Het aantal extra gebruikers is afhankelijk van het door u gekozen pakket (zie hieronder)

BASIC ADVANCED PROFESSIONAL
1 gebruikers 3 gebruikers 10 gebruikers

Gebruiker toevoegen

1. Ga naar SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Gebruikers.
  2. Klik rechts bovenin het scherm op Gebruiker toevoegen om een gebruiker aan te maken.
  3. Vul vervolgens alle gegevens in.
  4. Klik op Opslaan om de gebruiker toe te voegen.

Let op! Het is niet mogelijk om meerdere gebruikers met hetzelfde e-mailadres aan te maken.

Gebruikersrechten

Indien uw webwinkel beheerd wordt door meerdere gebruikers, dan kan per gebruiker de rechten aangepast worden. Als u op een gebruiker klikt, kunt u de rechten van gebruikers wijzigen door per recht de checkbox aan of uit te vinken. De rechten bestaan uit onderdelen van de backoffice. Daarnaast kunt u bij status aangegeven of de gebruiker goedgekeurd is en dus zijn rechten kan uitvoeren en u kunt bij vervaldatum aangeven tot wanneer de gebruiker zijn rechten kan uitvoeren.

Inkoopprijs

De inkoopprijs is te zien bij Inventory & Variants, te bereiken via WEBWINKEL > Producten > Product  en vervolgens op het betreffende product te klikken. Hierdoor is deze optie gekoppeld aan de rechten voor de catalogus. Als uw gebruikers geen financiële rechten en daardoor niet de inkoopprijzen van producten bewerken, dan kunt u financiële rechten beperken via SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Geavanceerd in het linker menu.

Let op! Gebruikersrechten kunnen alleen aangepast worden door de hoofdgebruiker van de webwinkel.