Deelzending aanmaken per order

Als er Direct in het drop-downmenu Aanmaken in de sectie Facturen op de pagina Administratie (te bereiken bij Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN via het linker menu van de backoffice), dan wordt er direct een factuur en pakbon aangemaakt.

Om alsnog een deelzending in te stellen moet u de pakbon annuleren en opnieuw aanmaken.

1. Ga naar de order waar u de deelzending voor in wilt stellen via Orders in het linker menu. U komt uit op het dashboard van de order.
  2. Op het dashboard van de order vindt u de pakbon. Klik op de link #SHIP...

3. Er opent een pop-upvenster waarin u de status van de pakbon kunt wijzigen. Wijzig de Status naar Geannuleerd en klik rechts bovenin het pop-upvenster op Opslaan om de pakbon te annuleren.

1. Op het dashboard van de order is bij de geannuleerde order nu een knop verschenen om een nieuwe verzending aan te maken. Klik hierop om de eerste pakbon aan te maken.

2. Er opent een nieuw pop-upvenster waarin u rechtsboven de producten kunt selecteren voor de eerste zending.

Maak een verzending aan: Zet producten die niet meegenomen worden in deze zending op 0, of vul het juiste aantal in rechts naast het betreffende product

1. Klik rechts bovenaan in het pop-upvenster op Toevoegen om de eerste zending aan te maken. Herhaal dit proces net zolang tot alle producten zijn toegevoegd aan een zending.