Een eigen order status instellen [NB]

1. Ga in het linker menu van uw backoffice naar SYSTEM > Settings > SHOP SETTINGS > Workflow.
  2. Onderaan de pagina vindt u de optie Order status. Klik op Add a new status

3. Voer in het pop-upvenster de gewenste status in bij Title, bijvoorbeeld Contacteer klant.
  4. Kies een gewenste kleur voor de order status via de color picker.

5. Klik rechts onderin het pop-upvenster op Add.

De order status toevoegen aan een order

1. Ga naar SHOP > Orders in het linker menu en klik de order aan waar de status aan toegevoegd moet worden.
  2. U komt terecht op het dashboard van de order. Klik op More in de navigatie bovenaan het scherm.
  3. Kies in het drop-downmenu voor de optie Edit status

4. Er opent een pop-upvenster waarin u de gewenste status kunt selecteren.

5. Klik rechts onderaan uw scherm op Save.
Let op! Geregistreerde klanten kunnen deze status zien in hun account in uw webwinkel.