Lightspeed Payments: al een Mollie-account (Stap 1) [NB]

Als u al een Mollie-account heeft, dan kunt u deze koppelen aan Lightspeed Payments, waardoor u gunstigere tarieven voor transactiekosten krijgt.

1. Ga naar SYSTEEM > Instellingen > BETAALINSTELLINGEN > Betaalproviders via het linkermenu van de backoffice.
  2. Klik in de Lightspeed Payments balk bovenaan de pagina op Login

3. Er opent direct een pop-upvenster waarin u kunt inloggen met uw huidige Mollie-account. Vul hier uw Gebruikersnaam en Wachtwoord in. Klik vervolgens op Doorgaan om Lightspeed te activeren met uw Mollie-account.

4. De volgende stap is Lightspeed Payments activeren