Verkooprapport opstellen [NB]

U kunt op verschillende manieren een verkooprapport maken:

Export

1. Ga via het linker menu van de backoffice naar SYSTEEM > Tools > IMPORT > Export.
  2. Klik rechts bovenin het scherm op Nieuwe Export
  3. Er opent een pop-upvenster waar u kunt kiezen om een export te maken van uw Orders, Invoices en Sales.
  4. U kunt de export vervolgens downloaden. De export wordt ook naar uw mail gestuurd.

Statistieken

Bij Statistieken in het linker menu van de backoffice vindt u de verkoopstatistieken. U kunt hier verschillende periodes instellen. Klik hier voor meer informatie.