Het schrijven van uw eerste blogpost [NB]

Heeft u uw blog aangemaakt? Dan kunt u nu beginnen met het schrijven van uw eerste blogpost. Dit gaat als volgt.

1. Ga in het linker menu van de backoffice naar WEBSITE > Blogs > Articles

2. Klik op Add article bovenaan in de navigatie om een nieuwe blogpost aan te maken

Vul de titel van uw blogpost in, kies op welk blog u dit wilt publiceren en klik op Opslaan.

3. Hierna worden de volgende opties getoond:

ARTICLE

• Afbeelding - Afbeeldingen maken uw blogpost aantrekkelijker. Upload hier een afbeelding die de aandacht van de lezers van uw blogpost trekt.
      • Published at -  vul hier de datum van publicatie in. Het is niet mogelijk een blog in de toekomst te plaatsen. Zodra u een artikel heeft aangemaakt, staat deze gepubliceerd.
      • Title - hier kunt u de naam van het blog waarop u de blogpost wilt plaatsen nog wijzigen.
      • Language - selecteer hier de taal van de blogpost. Staat de juiste taal er niet bij? Ga in het linker menu van de backoffice naar SYSTEM > Settings > SHOP SETTINGS > Shop country
      • Auteur - vul hier uw naam (als u het artikel zelf heb geschreven) of de naam van de auteur in.
      • Samenvatting - een goede samenvatting nodig uit om door te lezen. Omschrijf hier kort en bondig waar uw blogpost over gaat.
      • Text - hier kunt u de volledige blogpost plaatsen.
      • Tags - tags zijn trefwoorden die gezamenlijk uw blogpost omschrijven. Deze tags zijn niet alleen handig voor uw bezoekers, maar worden ook door de zoekmachines gevonden.
        Wilt u hoog eindigen in zoekresultaten van zoekmachines? Zorg dan voor relevante tags. Schrijft u bijvoorbeeld een artikel over de nieuwe tassencollectie van Louis Vuitton, gebruik dan tags als: Louis Vuitton, damestassen, merktassen etc.

SEARCH ENGINES

• Google + ID - Vul hier het ID in van uw Google+ account zodat het artikel ook gedeeld wordt via Google+.
      • Page title - de titel die de link vormt in zoekmachines.
      • Meta descriptions - vertel hier in 160 tekens, inclusief spaties, wat klanten kunnen lezen binnen dit artikel. Deze tekst komt onder de link in zoekmachines te staan. Dit moet een zin zijn. Gebruiker hier geen "woord, woord, woord".
      • Meta keywords - zoekwoorden/kernwoorden over het artikel. Hier kunt u woorden gebruiken die iets zeggen over het blog. Scheid de woorden door middel van een komma.
    4. Bent u klaar met schrijven? Klik op Save om het blogartikel te plaatsen.