Mijn klanten ontvangen lege e-mails [NB]

De automatische e-mails die naar uw klanten worden gestuurd zijn standaard leeg. U dient zelf teksten te schrijven via SYSTEEM > Instellingen > WEBSITE-INSTELLINGEN > Notificatie emails in het linker menu van uw backoffice.

Indien u wel teksten voor uw automatische e-mails heeft geschreven, maar uw klanten ontvangen nog steeds onjuiste informatie, dan heeft u wellicht geen sleutels toegevoegd. Een aantal sleutels is namelijk verplicht. Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over e-mails en sleutels.