Upsells toevoegen aan de webwinkel

Via WEBSITE > Marketing > Upsells in het linker menu van uw backoffice kunt u de upsells instellen. Dit is ideaal voor als u producten wilt promoten in de winkelwagen. Klanten kunnen deze producten toevoegen aan de winkelwagen alvorens ze het checkout proces ingaan. Dit kan niet later alsnog toegevoegd worden.

Cadeauverpakking instellen

1. Ga naar WEBSITE > Marketing > Upselling via het linker menu van uw backoffice.
  2. Activeer Upselling de schakelaar om te zetten naast Activate Checkout upselling.

3. Vul bij Set title de naam in die u boven de box in de checkout zichtbaar wilt maken. Bijvoorbeeld Aanbiedingen of gewoon Populaire producten.

4. De volgende stap is het toevoegen van de producten. Klik onder het kopje Products op de knop Add your first product add product wanneer u al producten heeft toegevoegd)

5. Er opent een pop-upvenster waarin u het product kunt selecteren. Gebruik de zoekbalk om uw product te vinden en klik naast het product op de groene plus.

6. Herhaal dit proces tot u de gewenste producten heeft toegevoegd. U kunt maximaal 5 producten toevoegen.

U kunt Upsellings ook gebruiken om cadeauverpakking aan te bieden. Klik hier voor meer informatie.