Upsells toevoegen aan de webwinkel

Je kunt producten kiezen voor een ‘upsell’ in je eCom shop. De producten worden weergegeven op de winkelwagenpagina. Klanten kunnen de producten toevoegen aan het winkelwagentje voordat ze naar de checkout gaan. Je kunt maximaal vijf producten toevoegen.

Je kunt Upselling ook gebruiken om cadeauverpakkingen aan te bieden.

Toont een upselling-vak met twee producten op de winkelwagenpagina. Een pijl wijst naar een selectievakje om een product te selecteren.

Activeren van upselling bij de checkout

1. Selecteer Checkout > Upselling in je eCom-beheerder.
  2. Schakel Activeren van upselling bij de checkout in om het vakje in de checkoutruimte weer te geven.
    Toont de schakelaar om upselling te activeren.
  3. Voer de naam in waarvan je wilt dat die wordt weergegeven boven het vak in het veld Titel instellen, zoals Populaire producten of Wij bevelen aan:.
    Toont het titelveld.
  4. Selecteer Opslaan.
  5. Selecteer Een product toevoegen en kies de producten die je wilt weergeven.

Volgende stappen

Stel Gerelateerde producten in.