Introductie op het ontwerpen van je eCom-winkel

Opmerking: Onlangs hebben wij vanuit Support een webinar gegeven omtrent Thema's in Lightspeed. Heb je deze gemist maar ben je toch nieuwsgierig?
Bekijk hier de Recording

Lightspeed streeft ernaar om jou te voorzien van de benodigde kennis om zelfstandig wijzigingen aan te brengen aan je eCom website. Met de volgende stappen kun je aan de slag gaan met het ontwerpen van je winkel:

1. Ignite is het standaard thema dat is geïnstalleerd wanneer je begint met eCom. Als je nieuwe thema‘s wilt verkennen, lees dan Een thema selecteren voor meer informatie.
  2. Je kunt je winkel zelf ontwerpen door thema-instellingen aan te passen. Lees Ontwerpwijzigingen vooraf weergeven om te zien hoe het werkt.
  3. Kom te weten welke instellingen worden geregeld door Lightspeed en welke door je thema. Lees Algemene ontwerpinstellingen zoeken voor meer informatie. Als je hulp nodig hebt, lees dan Support ontvangen voor je thema.
  4. Als je geen thema kunt vinden met de functies of instelling die je nodig hebt voor je eCom-winkel, kun je als alternatief ook de code van je thema bewerken of aangepaste CSS toevoegen. Je kunt dit zelf doen of we kunnen een partner aanbevelen voor de aanpassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.