Activiteiten in je webshop

Als je op de hoogte wilt blijven van activiteiten in je webshop kun je dit doen door te navigeren naar Instellingen > Algemene Instellingen > Account of door links bovenin op je naam te klikken en vervolgens op Mijn account. Kies rechts bovenin voor Profiel bewerken.

Activeer in het volgende scherm onderin de schakelaar E-mail winkelactiviteiten. Je krijgt dan iedere vier uur een e-mail met de laatste activiteiten in jouw shop. In deze e-mail wordt o.a. vermeld dat je nieuwe tickets hebt ontvangen en hoeveel nieuwe klanten zich hebben aangemeld.