Activiteiten in uw winkel [NB]

Ga in het meest linker menu van de backoffice naar Bekijk notificaties voor een overzicht van alle activiteiten in de backoffice van uw webwinkel. Zo kunt u precies zien wanneer er orders toegevoegd, betaald en/of verzonden zijn en nog veel meer.

Als u op de hoogte wilt blijven van activiteiten in webwinkel kunt u dit doen door te navigeren naar SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Account in het linker menu of door links bovenin op uw naam/afbeelding te klikken en vervolgens op Wijzigen. Activeer de schakelaar E-mail winkelactiviteiten. U krijgt dan iedere vier uur een e-mail met de laatste activiteiten. Deze e-mail wordt o.a. vermeld dat u nieuwe tickets heeft ontvangen.