Inlog wachtwoord van de backoffice wijzigen [NB]

1. Ga naar SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Account via het linker menu van de backoffice.
  2. Klik rechtsboven op Wijzigen.
  3. Klik onder Profiel informatie op Wijzig wachtwoord.
  4. Er opent een pop-upventer waar u het wachtwoord kun wijzigen. Vul bij Oud wachtwoord het wachtwoord in dat u nu gebruikt om in te loggen in de backoffice. Vul Nieuw wachtwoord het wachtwoord in dat u wilt gaan gebruiken. Herhaal dit wachtwoord bij Bevestig Nieuw wachtwoord om te controleren of u twee keer hetzelfde wachtwoord heeft ingevuld.

5. Klik rechts onderin op Opslaan.