Accountinstellingen [NB]

U kunt uw profiel wijzigen via SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Account in het linker menu van de backoffice of door links bovenin op uw naam/afbeelding te klikken en vervolgens op Mijn account.

Profiel bewerken

PROFIEL INFORMATIE

• Upload Avatar - uw profielfoto. Deze is alleen te zien door Lightspeed.
  • Voornaam - uw voornaam.
  • Achternaam - uw achternaam.
  • Geboortedatum - uw geboortedatum.
  • Email - login e-mail wijzigen. Klik op change om uw e-mail te wijzigen. Er opent een pop-upvenster waarin u het e-mailadres kunt wijzigen.

• Telefoon - het (vaste)nummer waar wij u op kunnen bereiken. Deze is niet zichtbaar voor klanten
  • Mobiel - het (mobiele)nummer waar wij u op kunnen bereiken. Deze is niet zichtbaar voor klanten.

TAAL & TIJDZONE INSTELLINGEN

Configureer/wijzig hier de standaardtaal van uw backoffice wijzigen en/of de tijdzone. Voor de weergave van data en tijden kunt u kiezen uit:

• Taal - stel hier de taal in van de backoffice
  • Tijdzone - stel hier uw tijdzonde in. Voor Nederland is dat Europe/Amsterdam.
  • Datumnotatie - 12/11/2015, November 12 2015, 12 November 2015
  • Tijdnotatie - 4:00 PM, 16:00.

SESSIES

Bij Sessions vindt u een lijst met alle apparaten die gebruikt zijn om in te loggen in uw account. Herkent u een van de sessies niet? Klik dan rechts naast de sessie op Revoke. De sessie wordt dan direct afgesloten.

ACCOUNT INSTELLINGEN

Hier kunt u de onderstaande opties configureren. Activeer de status door de switch om te zetten :

• E-mail winkelactiviteiten - wanneer u deze optie activeert, ontvangt u één keer in de 4 uur een e-mail wanneer er een activiteit in uw webwinkel heeft plaatsgevonden (Plaatsing order, Order verzonden, Klant toegevoegd etc.).
  • Mail nieuwe order - met deze optie wordt u per e-mail op de hoogte gebracht van nieuwe bestellingen van uw klanten.

DOCUMENTEN

Indien u belangrijke documenten heeft die relevant zijn voor uw webwinkel bij Lightspeed, bijvoorbeeld contracten met leveranciers, dan kunt u deze hier opslaan. Klik op Upload bestanden om een document toe te voegen. Er opent een pop-upvenster. Als u hier op klikt, opent automatisch de bestandenmap van uw computer. Selecteer de documenten die u wilt toevoegen en klik op Open

Let op! Documenten is bedoeld voor bestanden gekoppeld aan uw account bij Lightspeed. Heeft u andere bestanden, zoals handleidingen voor producten, upload deze dan bij SYSTEEM > Tools > Bestanden.