Keyboard shortcuts

Binnen Lightspeed eCom is het heel eenvoudig om van pagina te wisselen. Naast het menu aan de linkerkant, bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van snelkoppelingen om naar een specifieke pagina te gaan. Met het vraagteken (?) open je de pop-up met alle shortcuts (SHIFT + /).

Let op, het plusteken (+) dient alleen om de combinatie aan te geven. Om naar het overzicht te gaan van jouw klanten, gebruik je als shortcut gc.

g + / Open de zoekbalk van de Backoffice. Hierbij kun je onder andere zoeken op ordernummer en klantnummer.
g + c Open het overzicht van je klanten. (/admin/customers)
g + d Open het overzicht van de kortingscodes (/admin/discount_codes)
g + i Open je voorraadbeheer (/admin/variants)
g + v Open het overzicht van alle facturen en creditfacturen van de geplaatste orders.  (/admin/invoices)
g + o Open het overzicht van je orders (/admin/orders)
g + p Open het overzicht van al je producten (/admin/products)
g + r Open het overzicht van de retouraanvragen. (/admin/rmas)
g + s Open de instellingenpagina. (/admin/settings)
g + t Open jouw taken (/admin/tasks)