API documentatie

Wens je een bepaalde koppeling met bijvoorbeeld je leverancier, extern boekhoudprogramma of een andere software dan is het mogelijk onze API te koppelen aan de API van de andere software partij. Een dergelijke koppeling kan gebouwd worden door één van onze partners mocht je hier zelf intern geen kennis van hebben.

De API documentatie van Lightspeed eCom is te vinden op een andere locatie. Klik hier om naar de API documentatie te gaan. Een API Key kan alleen de webwinkel eigenaar  van de webshop aanvragen.

Wil je ondersteuning? Houd er rekening mee dat onze reguliere support je niet kan ondersteunen bij vragen over de API.

• Klik hier om naar onze Lightspeed Community te gaan voor antwoorden op je vragen. (Alleen in het Engels)
LET OP! Je kunt alleen een API key en secret krijgen vanaf een Advanced pakket.