API documentatie [NB]

Wenst u een bepaalde koppeling met bijvoorbeeld uw leverancier, extern boekhoudprogramma of een andere software dan is het mogelijk onze API te koppelen aan de API van de andere software partij. Een dergelijke koppeling kan gebouwd worden door één van onze partners mocht u hier zelf intern geen kennis van hebben.

De API documentatie van Lightspeed eCom is te vinden op een andere locatie. Klik hier om naar de API documentatie te gaan. Een API key kan enkel de hoofdgebruiker  van de webshop aanvragen.

LET OP! U kunt alleen een API key en secret krijgen vanaf een Advanced pakket.