Affiliate4you

Affiliate4You is een affiliate dat zich richt op jonge gezinnen.

In uw backoffice kunt u Affiliate4You activeren onder INSTELLINGEN > WEBSITE-INSTELLINGEN > Feeds > Affiliate4You. U kunt er bovendien voor kiezen om conversies wel of niet te meten. Onder Campaign ID kunt u de gegevens invullen die u van Affiliate4You ontvangen heeft en de feedlink heeft u nodig tijdens registratie bij Affiliate4You.