Beslist [NB]

U kunt uw webwinkel gratis aanmelden bij Beslist.nl mits u voldoet aan de volgende voorwaarden:

• U bent minstens een jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO)
  • U richt zich op de Nederlandse en/of Belgische markt
  • U verkoopt nieuwe producten. Diensten zijn uitgesloten van opname.
  • Uw producten hebben een unieke productidentificatie, zoals bijvoorbeeld SKU-, ISBN- of EAN-code.
  • U biedt minimaal iDEAL als afrekensysteem binnen uw webshop (CPC account)
  • Uw webshop dient te zijn aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie., denk hierbij aan een keurmerk zoals Thuiswinkel. (Winkelwagen account)

Op beslist.nl kunt u in principe alles aanbieden met uitzondering van tabak en tabak gerelateerde producten, diensten en tweedehandsartikelen. Verder kan het account afhankelijk zijn welke producten u kunt aanbieden. Kijk voor meer informatie op Beslist.nl.

Onder SYSTEEM > Instellingen > WEBSITE-INSTELLINGEN > Feeds > Beslist vindt u de feeds die u nodig heeft voor het opzetten van de campagnes.

Prijzen instellen op inclusief BTW

1. Klik op SYSTEEM > Instellingen > WEBSITE-INSTELLINGEN > Feeds > Beslist > Ga naar aangepaste feed
  2. Indien u hier nog geen Beslistfeed heeft aangemaakt, dan kunt u dat nu doen door op Feed toevoegen bovenaan uw scherm te klikken. U wordt doorgestuurd naar een pagina waarin u een Naam en een Kopieer van kunt aangeven. Vul bij Naam een duidelijk herkenbare naam in, bijvoorbeeld Beslist.nl, zodat u weet welke feed bij welke naam hoort. Kies bij Copy from voor Beslist. Klik vervolgens op Opslaan om de feed aan te maken. U heeft nu een kopie van de Beslistfeed gemaakt waarin u het BTW-tarief kunt wijzigen.

3. Bovenaan de code staat de volgende regel:

{% if product.price.price_incl > 0 %}

In deze regel kunt u het BTW-tarief aanpassen. Heeft u een webwinkel waarin 21% het standaard BTW-tarief is, dan vervangt u de 0 door 21:
    {% if product.price.price_incl > 21 %}

Heeft u een winkel waarin 6% het standaard BTW-tarief is, dan vervangt u de 0 door een 6.
    {% if product.price.price_incl > 6 %}
  4. Sla de feed op door rechts bovenin op Save te klikken.
  5. Ga terug naar
    1. SYSTEEM > Instellingen > WEBSITE-INSTELLINGEN > Feeds > Beslist > Ga naar aangepaste feed
    . U zult de nieuwe Beslistfeed onder Uw privé feeds zien staan bovenaan het scherm. In het vak van de nieuwe feed staat een feedlink. Deze link dient u door te geven aan Beslist.nl. De link zal er ongeveer zo uitzien:

https://shopnaam.webshopapp.com/en/feed/custom/4578