Chatfunctie implementeren

Lightspeed biedt geen standaard integratie met een live chatfunctie. Lightspeed biedt echter via de App store meerdere apps aan zoals bijvoorbeeld: Quick Facebook Chat, Tawk, Userlike, Zendesk Chat  aan. Via de app kunt u chatten met bezoekers van uw webwinkel. Ze zijn vrij makkelijk te installeren en u vindt binnen de Appstore ook de nodige documentatie hiervoor.