Gevolg van het annuleren van een order

Orders die niet langer van toepassing zijn, bijvoorbeeld omdat de klant niet betaalt, kunnen geannuleerd worden. Het is niet mogelijk om een order volledig te verwijderen.

Order annuleren

1. Ga naar CATALOGUS > Orders en open de order die u wilt annuleren.
  2. Het order dashboard wordt geopend met alle ordergegevens. Klik rechts onderin op de knop Annuleer order.

Let op! U kunt het annuleren van een order niet terugdraaien.

Na annuleren

• Alle producten worden weer opgeteld bij de voorraad van het product
  • Alle facturen worden gecrediteerd (VERKOOP > Facturen)
  • Alle pakbonnen worden geannuleerd (VERKOOP > Verzendingen)