MultiSafepay fast checkout

Met MultiSafepay fast checkout betalen de klanten in 3 stappen met een fast checkout account. MultiSafepay garandeert kopersbescherming, fast checkout guaranteed. Bij elke aankoop een garantie tot € 200,-.

Multisafepay fast checkout aanpassen

Om Multisafepay fast checkout aan te bieden in uw shop, dient u hier eerst een contract voor te hebben bij MultiSafepay. Vervolgens kunt u MultiSafepay fast checkout instellen bij ALGEMEEN > Instellingen > MulstiSafepay fast checkout te bereiken via het linker menu van uw backoffice.

• Status - vink Activeer aan om MultiSafepay fast checkout aan te bieden in uw webwinkel.
  • Mode - zet MultiSafepay fast checkout in testfase of livefase. Voor de testfase zult u aparte codes ontvangen. U dient mode op live te zetten om de fast checkout voor klanten beschikbaar te stellen.
  • Account ID - vul hier de gegevens in die u heeft gekregen via MultiSafepay. Bij het aanmaken van het account zult u deze ID krijgen.
  • Site ID - de site ID ontvangt u van MultiSafepay bij het aanmaken van een account.
  • Site Code - de code ontvangt u van MultiSafepay. Mocht u een van de bovengenoemde ID's en codes niet hebben ontvangen, neem dan contact op met MultiSafepay.
  • Belasting - geef hier de juiste belasting aan. Deze dient u eerst in te stellen via ALGEMEEN > Instellingen > Belasting.

Hoe werkt het?

1. De klant klikt op de knop fast checkout en logt direct in met zijn e-mailadres en wachtwoord. Nieuwe klanten registreren zich eenmalig.
  2. De klant selecteert een verzendmethode en het juiste afleveradres dat opgeslagen is in zijn account.
  3. De klant kiest zijn de betaalmethode. Na betaling keert de klant automatisch terug naar uw webwinkel.