Productreviews via SEOshop

In uw webwinkel kunt u gemakkelijk productreviews verzamelen. Deze worden niet automatisch geplaatst, maar dient u eerst in uw backoffice goed te keuren onder CATALOGUS > Reviews.

Reviews goedkeuren

Onder het tabblad Nieuw ziet u alle nieuwe reviews staan. Door op het groene vinkje te klikken kunt u de review goedkeuren. U kunt dit ook doen door op het potlood te klikken en Opnemen in catalogus aan te vinken.

Reviews aanpassen

Pas de review aan door op het potloodje te klikken. Vervolgens krijgt u de volgende mogelijkheden:

• Zichtbaarheid - hiermee maakt u de review zichtbaar in uw webwinkel.
  • Naam - dit is het onderwerp dat de klant de review heeft gegeven.
  • Score - hier kunt u de beoordeling van de klant zien aan de hand van het aantal gegeven sterren (op een schaal van vijf).
  • Beoordeling - hier staat de tekst die de klant bij de review heeft geschreven.

U kunt reviews ook in bulk goed- of afkeuren. U doet dit door de reviews aan te vinken en vervolgens in het dropdown menu links onderaan de pagina de geselecteerde reviews goed te keuren of te verwijderen.