Mijn Blog wordt niet zichtbaar

Bij sommige templates kan het zijn dat het blog pas zichtbaar is nadat er een artikel is gepubliceerd. Controleer of u het artikel heeft gepubliceerd.

Een andere mogelijkheid heeft te maken met het gebruik van de Template Editor. Als u de template editor heeft geactiveerd, ontvangt u geen updates meer aan uw thema. Heeft u dit gedaan voordat de blog functie toegevoegd, dan is deze update dus niet doorgevoerd in uw thema. U ziet dan de Blogs functie wel in het linkermenu van uw backoffice staan, maar niet in uw webwinkel. U dient handmatig de code voor de blogfunctie toe te voegen aan uw template editor. Voeg een van de onderstaande codes toe op de juiste plek aan Custom.rain en Fixed.rain.

Mocht u geen verstand hebben van HTML, dan raden wij u aan dit niet zelf te doen.

Blog in de navigatie

{% if shop.blogs %}
{% for blog in shop.blogs %}
        <li class="item">
            <a class="itemLink" href="{{ blog.url | url }}" title="{{ 'Blog' | t }}">{{ 'Blog' | t }}</a>
    <ul class="subnav">
        {% for article in blog.articles %}
            <li class="subitem"><a class="subitemLink" href="{{ article.url | url }}" title="{{ article.title }}">{{ article.title }}</a></li>
        {% endfor %}
            </ul>
        </li>
    {% endfor %}
    {% endif %}
    </ul>

Blog in footer

<div class="blocks">
    <div class="block first">
        {% if shop.blogs %}
            {% for blog in shop.blogs %}
                <h3><a href="{{ blog.url | url }}" title="{{ blog.title }}">{{ blog.title }}</a></h3>
                <ul class="links" style="margin-bottom:20px;">
            {% for article in blog.articles %}
                <li><a href="{{ article.url | url }}" title="{{ article.title }}">{{ article.title }}</a></li>
            {% endfor %}
                </ul>
            {% endfor %}
        {% endif %}