Uw blog beheren

Staat uw blog online en heeft u uw eerste blogposts geschreven? Dan is het handig om te weten hoe u uw blog kunt beheren. Zodat u uw lezers het mogelijk kunt maken om te reageren, of om tags toevoegen aan uw blog. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hier.

Reacties goedkeuren

Wanneer uw lezers een reactie achterlaten op uw blog, en u de optie heeft aangevinkt om reacties eerst goed te keuren, dan kunt u dit beheren via de linker menu in de backoffice. Klik op DIENST > Blog en selecteer het tabblad Reacties.

U kunt reacties goedkeuren door ze aan te klikken en de optie Goedgekeurd aan te vinken en direct op berichten reageren.

Wilt u meerdere reacties tegelijkertijd verwijderen? Vink dan de gewenste reacties aan en kies de optie Verwijderen in het uitklapmenu links onderaan het scherm.

Tags toevoegen

U kunt zelf tags toevoegen aan uw blogposts, maar uw klanten kunnen dit ook. Tags zijn trefwoorden die gezamenlijk uw blogpost omschrijven. U kunt ze beheren via de linker menu in de backoffice. Klik op DIENST > Blogs en selecteer vervolgens het tabblad Tags. Door lezers aangemaakte tags worden pas zichtbaar nadat u deze heeft goedgekeurd.

Blog verwijderen

U kunt uw blog verwijderen door bij Dienst > Blogs naast de blog op de rode min te klikken.

Let op! Als u een blog verwijdert, dan worden ook alle artikelen gekoppeld aan dat blog verwijderd. Artikelen zijn niet later nog te koppelen aan een andere blog. Wilt u alle artikelen toch bewaren? Dan moet elk artikel binnen het blog gekopieerd en extern opgeslagen worden, bijvoorbeeld in een Word document.