Producten en categorieën op de homepage

U kunt ervoor kiezen om bepaalde producten extra aandacht te geven op de homepage van uw webwinkel. Het hangt van het door u gekozen thema af hoeveel producten en categorieën u op uw homepage kunt plaatsen. Over het algemeen zijn dit er acht. Wij adviseren maximaal twee rijen voor uw producten en twee voor de door u gekozen categorieën.

1. Ga in het linker menu van de backoffice naar ALGEMEEN > Design > Producten voorpagina om producten te selecteren en naar ALGEMEEN > Design > Categorieën voorpagina om categorieën te selecteren. De vervolgstappen werken exact hetzelfde.

2. Aan de linkerkant van het scherm verschijnen producten of categorieën in een scroll-downmenu onder elkaar. Naast elk product/elke categorie staat een groene plus. Klik hierop om de producten/categorieën toe te voegen. Deze verschijnen automatisch aan de rechterkant van het scherm.

De volgorde op de rechterkant van het scherm is dezelfde volgorde als in uw webwinkel. Wilt u deze wijzigen? Klik dan op een van de producten/categorieën en ga met uw muis naar het sleepicoontje.

Houd deze vast terwijl u met de muis het product naar de juiste plek sleept.

U kunt producten/categorieën weer verwijderen door deze aan te klikken. Op dat moment verschijnt er rechtsonder de knop Verwijder geselecteerd. Klik hierop om de geselecteerde producten/categorieën te verwijderen. Ze worden dan automatisch weer terug geplaatst in de rij aan de linkerkant.