Keurmerken toevoegen

Onder ALGEMEEN > Design > Keurmerken vindt u de mogelijkheid om keurmerken aan uw webwinkel toe te voegen. Met een keurmerk kunt u aantonen dat uw webwinkel aan algemeen geldende eisen voor webwinkels voldoet. Dit vergroot de betrouwbaarheid van uw webwinkel. U heeft uiteraard wel toestemming van het keurmerk nodig voordat u dit in uw webwinkel kunt plaatsen.

Voordat u officieel een keurmerk mag plaatsen moet uw webwinkel voldoen aan de eisen van het betreffende keurmerk. De eisen verschillen per keurmerk.. Neem voor meer informatie contact op met de keurmerkorganisatie.

Keurmerk toevoegen

1. Ga in uw backoffice naar TOOLS > Bestanden.

2. Upload hier de afbeelding van het keurmerk door op de groene plus bovenin het scherm te klikken.

3. Klik op het pop-upvenster om uw map met bestanden te openen. Zoek in de map het bestand die u wilt toevoegen, selecteer het en klik vervolgens op Openen om het bestand toe te voegen.
  4. Klik op de blauwe download-knop naast het toegevoegde item.

5. De afbeelding wordt nu geopend in een nieuw venster. Kopieer deze URL door in de adresbalk op de rechtermuisknop te klikken en Kopieer aan te klikken. De URL moet beginnen met https://.
  6. Ga vervolgens naar Algemeen > Design > Keurmerken.

7. Klik op de groene plus-knop om een keurmerk toe te voegen. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u een titel kunt toevoegen.

8. Na het klikken op Opslaan komt u uit op de bewerkingspagina van een keurmerk.

• Titel - vul hier de titel van het keurmerk in
    • Afbeelding - hier plakt u de URL die u zojuist heeft gekopieerd. Om het bestand te selecteren kunt u ook op het mapicoontje naast het invoerveld klikken.
    • Link naar - u kunt hier de URL naar de website van het keurmerk invullen, een pagina in uw webwinkel met informatie over het keurmerk, of leeg laten waardoor het keurmerk wordt getoond zonder link.
    • Open in nieuw venster - wanneer u dit aanvinkt, zal de pagina waar u naartoe linkt in een nieuw venster geopend worden. Als u dit niet aanvinkt, verlaat de bezoeker uw webwinkel wanneer hij op het keurmerk klikt.
  9. Klik op Opslaan om het keurmerk te plaatsen.

U kunt keurmerken wijzigen door op het potlood te klikken, verplaatsen door de blauwe pijlen aan te klikken en gelijktijdig te verslepen en verwijderen door op de rode knop te klikken.