Headlines toevoegen en aanpassen

Headlines zijn afbeeldingen die een slider vormen die op uw homepage wordt weergegeven. Ga naar ALGEMEEN > Design > Headlines om hem aan te passen. Headlines kunnen zeer goed gebruikt worden om (tijdelijke) acties te tonen. Let er op dat dit per taal moet worden ingesteld.

Het aantal headlines dat zichtbaar wordt in uw webwinkel is afhankelijk van het door u gekozen thema.

Met de groene plus-knop kunt u nieuwe headlines toevoegen. Als u meerdere headlines/afbeeldingen toevoegt, dan vormen de afbeeldingen samen een slideshow.

• Titel - Naam van de headlines. Afhankelijk van uw gekozen thema komt deze tekst ook op de headline te staan.
  • Link naar - U kunt de header ook laten doorlinken naar een categorie, merk of product. Wanneer u in het dropdown menu kiest voor Custom kunt u ook naar een externe website verwijzen.
  • Afbeelding - Klik op Wijzig om het bestand te uploaden.
  • Mobile image - Klik op Wijzig om het bestand te uploaden. U hoeft dit niet te doen als u gebruik maakt van een responsive design.

U kunt een headline altijd aanpassen door op het potlood naast de afbeelding te klikken. De volgorde van de headlines kunt u aanpassen door op de blauwe pijl te klikken en de afbeelding naar boven of beneden te slepen.

Op elke headline zit een compressie. Deze compressie is een systeem limiet om te voorkomen dat de systeem performance eronder lijdt. Als dit er niet op zou zitten, dan laadt bijvoorbeeld uw webwinkel een stuk minder snel.

Resoluties per thema

Sommige thema's bevatten uitzonderingen. Klik op het thema om de thema documentatie te openen.

Thema Resolutie
Absolut 805px x 325px
Ahead 805px x 325px
AMASEO 1140px x 343px
Atik 960px x 350px
Blueprint Premium 1920 x 580
Botein 960px x 330px
Boutique 978px x 340px
Bridge 1000px x 400px
Castor 1000px x 350px
Conform 1138px x 400px
Delta Responsive 820px x 500px
DG Responsive 1170px x 400px
Dresser Responsive 1000px x 341px
DreamCenter 1180px x 536px
Electronics Responsive  1024px x 382px
Essentials 1920px x 500px of 1170px 500px
FashionShop 1600px x 530px
Fusion 820px x 350px of 1140px x 485px
Flat Responsive 1138px x 500px
Instijl Media 940px x 432px
Instijl Media Deluxe 745px x 300px of 1000px x 300px
Instijl Media Supreme -
Justo 750px 500px
Megastore Responsive  600px x 243px
Sailer 470px x 456px of 960px x 400px
SEOMatic Responsive 810px x 250px
The River 1200px X 400px
Vice 1200px x 970px
Let op! Voor het beste resultaat dient u ervoor te zorgen dat de grootte van uw afbeeldingen overeenkomt met de hierboven gespecificeerde afmetingen, omdat ze anders worden opgerekt of samengedrukt. Wanneer u grotere afbeeldingen uploadt, zorg dan dat de verhouding in afmetingen overeenkomt met de verhoudingen hierboven. We raden tevens het gebruik van afbeeldingen in .png-formaat aan.