Uw profiel instellingen

U kunt uw profiel wijzigen via MIJN ACCOUNT > Profiel in het linker menu van de backoffice. Hier kunt u onder andere een persoonlijke e-mailhandtekening instellen voor het versturen van berichten naar onze klantenservice en bij Afbeelding uw pasfoto uploaden, om het contact persoonlijker te maken. Verder vindt u er de volgende tabbladen:

Algemeen

Deze gegevens worden overgenomen als u een ticket naar SEOshop stuurt.

• Voornaam - uw voornaam.
  • Achternaam - uw achternaam.
  • Geboortedatum - uw geboortedatum.
  • Telefoon - het nummer waar wij u op kunnen bereiken.
  • Handtekening - deze informatie wordt alvast ingevuld bij het openen van een nieuw ticket.
  • Afbeelding - uw profielfoto. Deze is alleen te zien door SEOshop.

Instellingen

Hier kunt u de volgende opties configureren:

• Mail winkel activiteiten - wanneer u deze optie activeert, ontvangt u een e-mail wanneer er een activiteit in uw webwinkel heeft plaatsgevonden ( Plaatsing order, Order verzonden, Klant toegevoegd etc.). U vindt deze activiteiten via MIJN ACCOUNT > Activiteiten in het linker menu van de backoffice.

• Mail nieuwe orders - met deze optie wordt u per e-mail op de hoogte gebracht van nieuwe bestellingen van uw klanten.

• Show tooltips - tooltips worden in gele blokken in de backoffice geplaatst wanneer u zich pas heeft aangemeld bij SEOshop. Als u deze niet wilt zien, dan kunt u ze hier deactiveren.

• Restart setup-wizard - de setup wizard is voor nieuwe demoklanten. De wizard is een rondleiding door het systeem. Indien u de hele wizard opnieuw wilt bekijken kunt u deze optie activeren en op Opslaan klikken.

Taal & Tijdzone

Configureer/wijzig hier de standaardtaal van uw backoffice wijzigen en/of de tijdzone. Voor de weergave van data en tijden kunt u kiezen uit:

• Datumnotatie - DD (dag), MM (maand) en YY (jaar)
  • Tijdnotatie - wordt weergegeven in 24 uren
  • Datum scheidingsteken - 31/01/2012, 31-01-2012 of 31.01.2012
  • Tijd scheidingsteken - 12:00 of 12.00

Contracten

In dit tabblad komen de contracten te staan die u met SEOshop heeft afgesloten.

Documenten

Indien u belangrijke documenten heeft die relevant zijn voor uw webwinkel bij SEOshop, bijvoorbeeld contracten met leveranciers, dan kunt u deze hier opslaan. Klik op de groene plus in de navigatie bovenaan het scherm om een document toe te voegen. Er opent een pop-upvenster. Als u hier op klikt, opent automatisch de bestandenmap van uw computer. Selecteer de documenten die u wilt toevoegen en klik op Openen.

Wachtwoord

Wijzig hier het wachtwoord waarmee u inlogt in de backoffice.