Overzicht van uw abonnement gegevens

Deze pagina, te bereiken via MIJN ACCOUNT > Abonnement in het linker menu van de backoffice, toont u het door u gekozen webwinkelpakket en biedt u de mogelijkheid om extra functies toe te voegen door over te stappen naar een hoger pakket.

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van uw abonnement:

• Uw URL - dit is het webadres waarmee u geconnect bent. In dit geval is dat het getseoshop.com domein.
  • Betaalmethode - hier kunt u zien welke manier van betalen u voor uw abonnement heeft ingesteld. Als deze op automatische incasso staat, dan wordt de factuur maandelijks van uw rekening afgeschreven.
  • Abonnement - hier kunt u zien welke abonnementsvorm u gekozen heeft.
  • Coupon code - als u een actiecode van SEOshop heeft, kunt u deze hier invullen.
  • Account datum - dit is de status van uw abonnement.
  • Productvarianten - het aantal producten/productvarianten in uw webwinkel. U kunt deze extra bijkopen via ALGEMEEN > Extensies in het linker menu van de backoffice, of een uitgebreider webwinkelpakket kiezen.
  • Gebruikersaccount - het aantal gebruikers van uw webwinkel (bijvoorbeeld uzelf en uw medewerkers).
  • E-mail accounts - het aantal e-mailaccounts dat u heeft aangemaakt.
  • E-mail forward - als deze actief is, worden e-mails naar het domein van uw webwinkel doorgestuurd naar een andere, door uzelf opgegeven e-mailadres (bijvoorbeeld een adres wat u privé gebruikt). Als u een e-mail forward heeft ingesteld, kunt u geen gebruik meer maken van de webmail.
  • Domein forward - wanneer u twee domeinen heeft, kunt u bijvoorbeeld bezoekers van uwwebwinkel.nl direct doorsturen naar uwwebwinkel.com.
  • Template editor - hiermee kunt u de HTML- en CSS-bestanden van uw webwinkel aanpassen.
  • Vertalingen - deze kunt u aanschaffen via ALGEMEEN > Extensies in het linker menu van de backoffice.
  • B2B module - voor B2B-klanten heeft SEOshop speciale oplossingen. U kunt deze activeren via ALGEMEEN > Extensies in het linker menu van de backoffice.

Opzeggen

U kunt uw abonnement opzeggen door op Ik wil mijn abonnement opzeggen te klikken onderaan de pagina. Zodra de opzegging is goedgekeurd ontvangt u een mail met daarin de bevestiging.

Alle abonnementen van SEOshop hebben een looptijd van één jaar, u dient uw abonnement uiterlijk één maand voor het aflopen op te zeggen, anders wordt uw contract stilzwijgend met een jaar verlengd. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.