Taken voor uzelf en andere gebruikers

Via MIJN ACCOUNT > Taken in het linker menu van de backoffice kunt u taken aan uzelf of uw medewerkers toewijzen. Gebruik hiervoor de groene plus in de navigatie bovenaan het scherm. In het overzicht kunt u sorteren op Mijn taken, Alle taken (als er in uw webwinkel meerdere gebruikers actief zijn) en Afgeronde taken. Zoeken in taken kan met het vergrootglas-icoon bovenaan het scherm.

Is een taak uitgevoerd? Klik dan op de betreffende taak of het potlood-icoon ernaast. U kunt nu een status toekennen. Wanneer u kiest voor Opgelost of Ongeldig, dan verdwijnt de taak uit uw takenlijst en wordt deze in het overzicht Afgeronde taken geplaatst.

U kunt een taak ook in zijn geheel verwijderen door op de rode knop te klikken. Let op! Hij komt dan niet in het overzicht Afgeronde taken te staan, maar wordt direct verwijderd.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen