Externe Import sheet inladen

SEOshop werkt met .csv-bestanden. Om producten van uw vorige webwinkel te importeren of van een andere externe partij, dient u het import-bestand aan te passen naar de SEOshop sheet-structuur. Als u namelijk belangrijke velden mist dan kunnen er foutmeldingen ontstaan en kan de sheet niet ingeladen worden. Hier kunt u de template downloaden.

Kopieer de velden uit de sheet van uw vorige webwinkel naar de templatesheet. Als u dat gedaan heeft, kunt u bij TOOLS > Import & Export > Importeer > Nieuwe Producten de sheet importeren.

Voor meer informatie over importeren en uitleg over kolommen in de sheet verwijzen wij u door naar de importeren supportpagina.

Let op! Het is niet mogelijk kolommen toe te voegen of te verwijderen.