Aangepaste feed: eigen feed maken

SEOshop heeft al integraties met vergelijkingssites, zoals Vergelijk.nl, Beslist.nl en Google Shopping. Deze kunt u gemakkelijk activeren in het backoffice van uw webwinkel, zodat uw producten direct naar de vergelijkingssite worden verzonden. Uiteraard zijn er ook sites waarmee SEOshop nog geen integratie heeft. Met de feedbuilder kunt u zelf een feed opzetten. Op deze manier kunt u zelf bepalen naar welke site u de productinformatie wilt exporteren. U vindt de feedbuilder in uw backoffice onder ALGEMEEN > Instellingen > Aangepaste feeds.

Hier vindt u privé feeds en openbare feeds. De openbare feeds kunt u niet aanpassen, aangezien deze voor alle SEOshop-klanten hetzelfde moeten zijn. De privé feeds kunt u wel aanpassen. Wilt u zelf een nieuwe feed aanmaken? Klik dan op de groene plus-knop. Wij adviseren u om alleen verder te gaan wanneer u voldoende verstand heeft van de codes die op de daaropvolgende pagina getoond worden.

De data tags die getoond worden bieden u de mogelijkheid om geselecteerde data door te sturen naar externe platforms. Kopieer deze codes en plaats hier accolades omheen. Een tag dient er dus zo uit te zien: {{ Tagnaam }}.

Bekijk hier de uitgebreide handleiding.

Let op! Voor de nieuwe feed dient u te beschikken over voldoende technische kennis. Aanpassingen maken terwijl u de codes niet begrijpt kan ernstige gevolgen voor uw webwinkel hebben.