Cleafs

Cleafs is een affiliate netwerk voor de vrijetijdssector en specialiseert zich in affiliate marketing voor onder andere reizen, life style, mode, evenementen, sport en wonen. Cleafs werkt op basis van een no cure, no pay model. U betaalt dus alleen wanneer er een klik, lead of verkoop plaatsvindt.

De feedlink die u voor Cleafs kunt gebruiken vindt u in uw backoffice onder ALGEMEEN > Instellingen > Affiliate > Cleafs. Hier kunt u ook het Subdomain en Merchant ID invullen die u van Cleafs na aanmelding heeft ontvangen.