Store locator in mijn webwinkel

Het is niet standaard mogelijk een store locator in uw webwinkel te zetten. Navigeer via het linker menu van de backoffice naar ALGEMEEN > App store. Hier vindt u een app genaamd StoreMapper store locator speciaal voor het toevoegen van een store locator. Let op! Deze app is niet gratis. Klik hier voor meer informatie over het instellen van de Store locator app

Liever een eigen Store locator toevoegen? Dan dient u de code van de Store locator te plakken in de HTML–code van een tekst editor of in de template editor. Let op! Doe dit alleen als u voldoende kennis heeft van HTML en CSS.