Instellingen voor uw webwinkel [NB]

Onder Systeem > Instellingen > Geavanceerd kunt u diverse weergave-instellingen van uw webwinkel configureren/wijzigen.

CUSTOMER NAME & ADDRESS

Hier kunt u aangeven wat uw klanten moeten invullen bij registratie en verzending.

ACCOUNT & SERVICE

• Ticket - geef hier aan of klanten u wel of geen ticket kunnen sturen via tickets (beschikbaar binnen het klantaccount in uw webwinkel)
  • Contactformulier - geef hier aan of klanten u wel of niet kunnen contacteren het contactformulier.
  • Wachtwoord sterkte - selecteer hier de voorwaarden waar het wachtwoord van aan klantaccount aan moet voldoen.
    • Normaal - klanten mogen zelf vrij hun wachtwoord kiezen, zonder beperkingen en/of eisen.
    • Sterk – een wachtwoord moet minimaal één cijfer bevatten.
    • Sterkst – een wachtwoord moet minimaal van één cijfer en één speciaal teken bevatten.
  • Feedback BCC Emails - vul hier het e-mailadres in dat u heeft ontvangen van Trusted Shops of Trustpilot voor uw klantenbeoordelingen. Daarnaast kunt u hier u een eigen e-mailadres invoeren om een mail notificatie met een inhoudelijk overzicht van een geplaatste order van een klant te krijgen.

STORE

• Toon demobar - als u de demobar inschakelt, dan komt er een oranje balk bovenaan uw webwinkel te staan met de tekst "Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt". U kunt deze demobar gebruiken wanneer u uw productaanbod wilt updaten.

• Alle prijzen zijn exclusief - levert u voornamelijk aan andere bedrijven (B2B)? Vink hier dan aan dat prijzen exclusief BTW worden weergegeven. Deze functie is alleen te zien als u de B2B-module heeft geïnstalleerd.

• Inkoopprijs - als deze optie geactiveerd staan kunnen users van uw shop alleen de inkoopprijs bij producten zien wanneer ze "financial" permission hebben.
  • Social login - gebruikers die een product willen aanschaffen moeten zich eerst aanmelden. Er verschijnt een pop-upvenster in beeld met de tekst Aanmelden. Bij het inschakelen van deze functie wordt er ook een mogelijk om in te loggen via Facebook getoond.

• Gerelateerde producten - hier kunt u het blok met gerelateerde producten zichtbaar maken in de winkelwagen.

• Kortingscode - kies hier of het blok met de kortingscode zichtbaar moet zijn in de winkelwagen.

• Verzendkosten berekenen - kies hier of het blok verzendkosten berekenen zichtbaar moet zijn in de winkelwagen.

• Nieuwsbrief - kies hier of het aanmelden van de nieuwsbrief wel of niet weergegeven moet worden.

• Toon vooruitgang - kies hier of u de voortgangsbalk van de checkout wilt weergegeven. Dit is de stappenbalk die te zien is in de winkelwagen in uw webwinkel.

• Toon winkelwagen - in de checkout van uw webwinkel staan aan de rechterkant van de pagina de producten weergegeven die de klant in de winkelwagen heeft staan. Dit vak is pas te zien op het moment dat klanten op Bestelling afronden hebben geklikt in de winkelwagen. Geef hier aan of u dit vak wel of niet wilt weergeven. (Niet in elke thema's en alle checkouts beschikbaar).
  • Toon belasting in checkout - geef hier aan of u wel of geen BTW wilt weergeven in de stap 4 in de checkout (Overzicht kosten).
  • Toon belasting in cart - geef hier aan of u wel of geen BTW wilt weergeven in de winkelwagen.

Geavanceerd_13.png Geavanceerd_12.png

• HS code - nadat u de optie heeft ingeschakeld, kunt u HS codes instellen door bij SHOP > Products > Products, via het linkermenu van de backoffice, een product te openen en over Inventory & Variant de variant te openen waaraan u de HS code wilt toevoegen. Deze HS-codes worden door een aantal verzendpartijen verplicht gesteld voor internationale verzendingen.
  • Blijf op de pagina - blijf op dezelfde pagina na het toevoegen van een product aan de winkelwagen.
  • Wishlist - activeer of deactiveer Wishlist in uw webwinkel. Wanneer u Wishlist uitgeschakelt kunnen uw klanten geen productvarianten toevoegen aan de checklist.

• Prijzen - selecteer hier de weergave van uw prijzen. Zet de weergave uit als u nog niet klaar bent met het vullen van uw webwinkel en niet wilt dat uw concurrenten uw prijzen al kennen.
  • Winkelwagen - als u kiest voor uitschakelen kunnen klanten geen producten aan de winkelwagen toevoegen en ook niet afrekenen.
  • Minimum orderbedrag - geef hier aan vanaf welk bedrag er besteld kan worden
  • Toon varianten - kies uit 'altijd' en 'bij twee of meer varianten'. Bij 'altijd' worden varianten van een product sowieso in een dropdown-menu weergegeven. Bij 'twee of meer varianten' worden varianten alleen weergegeven als er twee of meer varianten zijn. Wij raden aan om voor twee of meer te kiezen.

• Juridische modus - deze optie is vooral bedoeld voor de Duitse markt. Zet deze optie op Streng om aan alle juridische eisen in Duitsland te voldoen. Nederlandse webwinkeliers met een Nederlandse webwinkel kunnen deze optie op Normaal laten staan.

REGISTRATIE

• Registratie - als u deze optie uitschakelt kunnen bezoekers geen account aanmaken en wordt automatisch de winkelwagenfunctie uitgeschakeld.
  • Adresinformatie - verplicht uw klanten wel, niet of optioneel om adresgegevens in te vullen bij registratie.

REVIEWS

Dit vereist gebruikers om hun emailadres in te vullen bij het aanmaken van een SEOshop-productbeoordeling. U kunt kiezen uit de volgende opties: Uitgeschakeld (e-mailadres niet verplicht), Optioneel (e-mailadres is niet verplicht maar de klant heeft wel de mogelijkheid deze in te vullen), Ingeschakeld (e-mail is verplicht).

COLLECTION

• Indeling - stel hier in hoe u uw collectie wilt weergegeven. U kunt kiezen voor een Grid (naast elkaar) of list (onder elkaar).
  • Sorteer op - bepaal hier volgens welke indeling producten gesorteerd moeten worden.
  • Producten per pagina - u kunt invullen hoeveel producten u op de pagina wilt weergeven. De overige producten komen op een volgende pagina terecht. Let op! Maximaal 24 producten per pagina.