Pakbon labels printen [NB]

U kunt pakbon labels printen door op de order te klikken bij SHOP > Orders. Onder het vak met Shipping vindt u een vak waar de gekozen verzendmethode wordt aangeven. In dit vak kunt u de pakbon uitprinten door op de knop Print packing slip te klikken.

Labels printen SEOshop verzendmethode

Naast het printen van pakbon labels per individuele order is het ook mogelijk om pakbon labels te printen in bulkactie.

1. Ga naar SHOP > Orders
  2. Selecteer alle orders via de checkbox linksboven, of selecteer de gewenste orders door op de checkbox (vakje) naast de order te klikken.

3. Klik linksboven op Bulk actions.
  4. Selecteer nu Print shipping labels.

5. U ontvangt een mail met daarin de labels.

Het printen in bulkactie is alleen mogelijk als er gebruik is gemaakt van een verzendmethode die aangemaakt is onder SYSTEM > Settings > SHOP SETTINGS > Shipping method. Bij integraties zoals Post NL is dit niet mogelijk.

Labels printen integratie

1. Ga in het linker menu naar SHOP > Orders
  2. Open de order waarvan u het label wilt printen
  3. Klik bij de verzending op Print labels. De naam van deze knop kan afwijken per integratie.