Geannuleerde orders terugzetten [NB]

Geannuleerde orders kunnen niet meer teruggezet worden. Wat u het beste kunt doen, is de geannuleerde order kopiëren.

Ga via SHOP > Orders  > Orders in het linker menu naar de geannuleerde order. Als u deze aanklikt, komt u uit op het dashboard van de order. Klik rechts bovenin uw scherm op More > Duplicate. Er wordt vervolgens een offerte aangemaakt van de order. Vervolgens kunt u de order op Betaald en Verzonden zetten conform de originele order.