SEOshop payments opzeggen

Wanneer u niet langer gebruik wilt maken van SEOshop Payments, dan zijn er 2 stappen die u moet uitvoeren:

1. Uitschrijven uit SEOshop Payments

De eerste stap is uw SEOshop Payments account opzeggen. Dit stopt uw abonnement van €5 in de maand.

1. Navigeer via het linker menu van de backoffice naar Algemeen > Instellingen > SEOshop Payments.

2. U komt direct uit op uw dashboard van SEOshop Payments.
  3. Klik rechts bovenin het scherm op Uitschrijven

2. SEOshop Payments deactiveren in uw webwinkel

De tweede stap is SEOshop payments deactiveren zodat deze niet meer beschikbaar is voor klanten in uw webwinkel.

1. Navigeer via het linker menu van de backoffice naar Algemeen > Instellingen > Betaalmethoden.

2. Open SEOshop Payments.

3. Zet de status van ON naar OFF en klik op Opslaan.