Producten en categorieën op de voorpagina [NB]

U kunt ervoor kiezen om bepaalde producten of categorieën extra aandacht te geven op de homepage van uw webwinkel. Het hangt van het door u gekozen thema af hoeveel producten en categorieën u op uw homepage kunt plaatsen. Wij adviseren maximaal twee rijen voor uw producten en twee voor de door u gekozen categorieën.

Ga in het linker menu van de backoffice naar Design > Producten voorpagina om producten te selecteren en naar Design > Categorieën voorpagina om categorieën te selecteren. De vervolgstappen werken exact hetzelfde.

1. Klik rechts bovenin het scherm op de ... toevoegen knop.

2. De product- of categorie pop-upvenster wordt geopend. Klik rechts naast het product op de groene plus om dit product featured product te maken. Klik rechts naast de category op Choose op de categorie featured categorie te maken.

Wilt u de volgorde wijzigen? Klik op het icoon links naast het product. Houd deze vast terwijl u met de muis het product naar de juiste plek sleept.

U kunt producten/categorieën weer verwijderen naast het product op Delete te klikken. Alle producten verwijderen? Doe dit kan via de bulkactie. Selecteer alle producten die u wilt verwijderen en klik links bovenin op Bulk action > Delete.