RSS-feeds gebruiken

RSS staat voor Really Simple Syndication. Een klant kan een RSS-lezer zoals Google Reader gebruiken om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen in je eCom shop zonder je website regelmatig te hoeven controleren.  Vanuit de RSS-lezer kunnen klanten vervolgens doorklikken naar je eCom shop.

Als je RSS-feeds in de voettekst wilt uitschakelen, kun je de thema-instellingen bewerken in je eCom-backoffice > Ontwerp> Thema bewerken.

Lees in de handleiding van het thema of de RSS-feed kan worden verwijderd. Voor meer informatie over de handleiding van de thema’s klik hier.