E-mailadreslink in uw webwinkel [Mailto]

Dit kunt u doen door onderstaande code te plakken in een HTML-editor.

<p><a href="mailto:someone@example.com" target="_top">Send us a mail</a></p>

Vervang de someone@example.com door uw eigen e-mailadres en wijzig de tekst Send mail in uw eigen tekst.

Waar plaatsen

U vindt de HTML-editor in een tekst editor, bijvoorbeeld in het veld Content bij een product of tekstpagina zoals Over ons (Inhoud > Tekstpagina's).

U opent de HTML-editor door in het menu van de tekst-editor op <> te klikken. Kijk voor meer informatie op de support pagina van de tekst editor.

Plak de code zoals bovengenoemd in de editor, wijzig uw email en klik op Ok.

Liever op een specifieke plek in de webwinkel, dan dient u gebruik te maken van de Template editor. Gebruik deze functie alleen als u voldoende kennis heeft van HTML en CSS.

Let op! Als u de template editor activeert, ontvangt u geen updates meer aan het thema. Klik hier voor meer informatie