Webshopapp.com-pagina's i.p.v je domeinnaam

Als je webshop korte tijd geleden is gekoppeld aan je domein, dan kan het even duren voordat alle pagina's zijn overgezet naar je nieuwe domein. Een aantal pagina's blijft echter gebruik maken van het domein webshopapp.com. Dit zijn pagina's die persoonlijke data verzenden, en dus goed beveiligd moeten worden, zoals de klantenservice pagina en de checkout.

De pagina's die webshopapp.com bevatten zijn beveiligde pagina's met een SSL-certificaat. Iedere persoonlijke data-uitwisseling tussen je webshop en database is versleuteld. Persoonsgegevens, betaalgegevens en alle andere privégegevens van klanten worden versleuteld verzonden of opgeslagen. De beveiligde SSL-pagina's (https://domeinnaam.webshopapp.com) zijn dus nodig ter bescherming van je klanten.