Webshopapp.com-pagina's i.p.v uw domeinnaam [NB]

Als uw webwinkel korte tijd geleden is gekoppeld aan uw domein, dan kan het even duren voordat alle pagina's zijn overgezet naar uw nieuwe domein. Een aantal pagina's blijft echter gebruik maken van het domein webshopapp.com. Dit zijn pagina's die persoonlijke data verzenden, en dus goed beveiligd moeten worden, zoals de klantenservice en de checkout.

De pagina's die webshopapp.com bevatten zijn beveiligde pagina's met een SSL certificaat. Iedere persoonlijke data-uitwisseling tussen webwinkel en database is versleuteld. Persoonsgegevens, betaalgegevens en alle andere privégegevens van klanten worden versleuteld verzonden of opgeslagen. De beveiligde SSL-pagina's (https://domeinnaam.webshopapp.com) zijn dus nodig ter bescherming van uw klanten.

Sinds oktober 2016 biedt Lightspeed gratis een volledig SSL certificaat aan. Dit betekent dat de .webshopapp.com pagina's niet meer van toepassing zijn. Een SSL certificaat kunt u aanvragen in de nieuwe backoffice onder Instellingen > SSL certificaat. Meer informatie over het activeren van het SSL certificaat vindt u hier: SSL certificaat voor uw webwinkel