Zoomfunctie op productafbeeldingen uitzetten [NB]

Het is niet standaard mogelijk om de zoomfunctie op afbeeldingen uit te schakelen. De zoomfunctie kan alleen verwijderd of aangepast worden in de Template Editor. U kunt de Template Editor activeren als u via het linker menu van de backoffice naar WEBSITE > Design > Theme editor > Theme editor gaat. Op het moment dat de Template Editor geactiveerd wordt, zal u geen updates voor uw thema (design) meer ontvangen.

Let op! Voor het gebruik van de Template Editor dient u wel verstand te hebben van HTML en CSS. Heeft u dat niet? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze partners