Automatische e-mails kleuren wijzigen [NB]

De kleuren van uw systeem-e-mails kunt u aanpassen in het linker menu van de backoffice, onder WEBSITE > Design > Theme editor > Customize.

U heeft hierbij de keuze om de HTML-kleurcodes handmatig in te vullen (hexadecimale waarde) of te klikken op het gekleurde vlak, waarna een kleurselectiescherm verschijnt. U kunt hier de volgende elementen aanpassen:

• Title - dit is de kleur die wordt gebruikt voor titels en tussenkoppen
  • Tekstkleur - dit is de kleur voor de lopende tekst van de e-mails
  • Link - dit is de kleur voor alle hyperlinks in uw e-mails. We raden u aan hier de kleur blauw te gebruiken, omdat deze door de meeste mensen geassocieerd wordt met een hyperlink