Mobile commerce installeren [NB]

Bij SEOshop kunt u zelf gratis uw mobiele webwinkel activeren. Ga in het linker menu naar WEBSITE > Design > Mobile Commerce, activeer de schakelaar Activate mobile commerce en configureer de bijbehorende instellingen.

Let op! Alle thema's in de theme store zijn responsive. Gebruik de mobile commerce alleen als u nog een oud thema gebruikt dat niet responsive is. Twijfelt u of uw thema responsive is? Neem dan contact op met de klantenservice via +31 (0) 20 820 23 91

ACTIVATE
Activate mobile commerce Activeer de status om de mobiele versie van uw webwinkel te activeren.
IMAGES
Icon Dit is het icoon dat gebruikt wordt wanneer klanten een app van uw webwinkel maken. Hier kunt u bijvoorbeeld uw logo uploaden.
Launch screen Dit is de afbeelding die getoond wordt voordat uw webwinkel op een mobiele telefoon wordt geopend.

COLORS
Navigatiebar Dit is de kleur van de balk bovenaan de pagina, waarin onder andere het winkelwagen-icoon staat.
Toolbar In deze balk staat uw navigatie. Hier vindt u de menu-items Aanbevolen, Nieuwste en Populair.
Sidebar De sidebar wordt aan de linkerkant getoond wanneer klanten op de knop links bovenaan het scherm van hun mobiele telefoon klikken.
Titles Dit is de kleur van de titels van uw producten
Texts Dit zijn de tekstkleuren
Prices Dit is de kleur die gebruikt wordt voor het tonen van prijzen
Buttons Dit is de kleur van de knop In winkelwagen die onder uw producten wordt getoond.
Background Dit is de achtergrondkleur van uw mobiele webwinkel

Omvatten aangepast custom.css Bewerk de mobiele webwinkel met behulp van Aangepaste CSS. Heeft u hier geen verstand van, dan raden wij aan dit niet zelf te doen.
Gebruik header De header is de titel van uw webwinkel. U kunt er hier voor kiezen om deze wel of niet te tonen in uw mobiele webwinkel.
Upload header Hier kunt u een afbeelding uploaden die bovenaan uw pagina wordt getoond. Voeg een header toe in speciale mobiele formaten(320pixels bij 60 pixels) door op Upload header te klikken.

SETTINGS
Show amount of products in category Toon categorie nummers naar de categorie namen in het menu
Show offers Toon de optie Aanbiedingen in het menu. Deze pagina laat alle producten zien waar een oude prijs aan is toegevoegd in het tabblad Prijs en voorraad, (te bereiken via SHOP > Products in het linker menu en te klikken op het gewenste product).
Show brands Laat de optie Merken zien in het menu. Dit geeft een overzicht met alle merken waar producten aan gekoppeld zijn.
Show tags Laat de optie Tags zien in het menu. Dit geeft een overzicht met alle tags waar producten aan gekoppeld zijn.
Show all products Laat de optie Alle producten zien in het menu. Dit geeft een overzicht met alle producten in uw gehele webwinkel.
Show headlines Laat de headlines (slider) zien in de mobiele versie. U kunt speciale mobile headlines toevoegen via WEBSITE > Design > Headlines in het linker menu. Klik op de gewenste headline.
Set frontpage Selecteer de optie Producten als u de producten die u heeft toegevoegd via WEBSITE > Content > Featured products in het linker menu op de homepage wilt laten zien. Kies categorieën als u de categorieën die u heeft toegevoegd via WEBSITE > Content > Featured catagories in het linker menu op de homepage wilt laten zien. Beide opties kiezen is niet mogelijk